Kontroler Kosztów Gastronomii

Dla naszego klienta - Hotelu z Krakowa, poszukujemy:

Kontrolera Kosztów Gastronomii - F&B Cost Controller

 

Wymagania:

  • Doświadczenie w branży hotelarskiej, w szczególności w obszarze hotelowej gastronomii;
  • Biegła umiejętność obsługi systemów Materials Control i Symphony oraz znajomość zasad funkcjonowania gospodarki magazynowej w Hotelu
  • Znajomość zagadnień kontrolingu finansowego,
  • Znajomość języka angielskiego,
  • Dobra znajomość MS Office - w szczególności MS Excel,
  • Dobra organizacja pracy własnej.

 

Zakres obowiązków:

  • Prowadzenie ewidencji magazynowej, w tym prowadzenie prawidłowej dokumentacji obrotów magazynów gastronomicznych,  
  • Prowadzenie ewidencji księgowej gospodarki magazynowej,
  • Przygotowywanie procedur i analiz zużycia materiałów i surowców, ustalanie kosztu własnego sprzedaży produktów gastronomicznych oraz nadzór nad ich przestrzeganiem;
  • Przygotowywanie analiz cen produktów gastronomicznych,
  • Przygotowywanie analiz źródeł zaopatrzenia materiałów i surowców gastronomicznych,
  • Udział w miesięcznych rozliczeniach stanów ilościowo – wartościowych barów i kuchni,
  • Planowanie i organizacja prac magazynów w celu maksymalizacji wydajności i minimalizacji kosztów
  • Monitorowanie poziomu zapasów i zapewnienie ciągłości dostaw.

 

Pracodawca oferuje:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie (6 500–7 000 zł brutto UoP lub 9000 zł netto B2B),
  • Umowa o pracę lub B2B,
  • Karta Multisport,
  • Prywatna opieka medyczna,
  • Niezbędne szkolenia,
  • Niezbędne narzędzia pracy.

Wróć do listy ofert